Diensten

Nationaal en Internationaal transport

Doordat we beschikken over diverse trekker-opleggers, maximale lengte 13.6 m (33 palletplaatsen), voorzien van laadklep kunnen we voor u nationale en internationale zendingen verzorgen. Uw zending wordt opgehaald en volgens afspraak, conform wet- en regelgeving, afgeleverd op het juiste bezorgadres. Onze trekkers zijn voorzien van TomTom WEBFLEET® waardoor wij op ieder moment van de dag uw zending kunnen volgen.

Bij een langduriger samenwerking bieden wij u de mogelijkheid de auto’s aan uw specifieke wensen aan te passen.

Geconditioneerd vervoer, trekker oplegger

Naast het normale nationaal en internationaal transport verzorgen wij ook uw geconditioneerde transport. Wij kunnen uw goederen op vrijwel alle temperaturen vervoeren. Gekoeld, bevroren, of zelfs verwarmd, tussen -/-20° en +25° C en met een laadvermogen tot 22.000 kg,

Verhuur van trekker met Chauffeur

U kunt bij ons ook terecht voor het verhuur van trekker met chauffeur zowel nationaal als internationaal.

Koerierdiensten / Sneltransport

Wij staan direct voor u klaar voor het vervoeren van allerlei soorten koerier-ritten door heel Europa. Dit kan zijn: Een enkel pakketje, een waardevol document, pallets of pakketten met een lengte tot 6 meter en een gewicht tot 3500 kg. Met de grootste zorgvuldigheid gaan wij om met uw goederen, van moment van ophalen tot moment van aflevering.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week van onze diensten gebruik maken.

Opslag / logistieke dienstverlening

Voor op- en overslag hebben wij een ruime verwarmde hal van 120 m2 tot onze beschikking. Naast het opslaan van goederen kunnen wij, indien gewenst uw goederen verder transportklaar maken. Wij denken hierbij aan het ompakken, en sealen  van uw goederen.

Wilt u een offerte voor een van onze diensten, neem contact met ons op.

Contactgegevens

VDH Transport Service Helmond v.o.f.
Hof Bruheze 412
5704 NR Helmond

Tel: 0492-556678
Fax: 0492-592094

info@vdhhelmond.nl